Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
 
 
 
 
 

ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΝΤΑΛΙΑΝΗΣ
Βιοτεχνία Χωριάτικου Λουκάνικου Τρίκαλα

Η επιχείρησή μας “Θεσσαλική Νταλιάνης” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται με την παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων. Εδώ και αρκετά χρόνια, με αγάπη και πολύ μεράκι, παράγουμε και προσφέρουμε στο τραπέζι σας εκλεκτά λουκάνικα και κρεατοσκευάσματα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα αλλά και για την μοναδική τους γεύση.

Η γνώση, το μεράκι και η πείρα 25 ετών μας οδήγησαν να παράγουμε ποϊοτικά προϊόντα, ψάχνοντας χαμένες παραδοσιακές γεύσεις από το παρελθόν. Έτσι, καθημερινά στην αλλαντοποιία μας παράγουμε μία μεγάλη ποικιλία από ξεχωριστά παραδοσιακά λουκάνικα καθώς και κρεατοσκευάσματα όπως σουβλάκι χοιρινό, σουβλάκι κοτόπουλο, κοντοσούβλια και μπιφτέκια ενώ η γκάμα το προϊόντων μας συνεχώς αυξάνεται.

Όλα τα προϊόντα μας παράγονται με ντόπια κρέατα της περιοχής μας, με τον παραδοσιακό τρόπο και καπνίζονται σε φούρνο με ξύλα βελανιδιάς. Σε συνδυασμό με αρώματα από βότανα της Ελληνικής γης, δίνουν μία ξεχωριστή γεύση που θα σας θυμίσει παλιές εποχές.

 
 
 
 
 
 
 

Οι εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στο 7ο χλμ Τρικάλων - Καλαμπάκας, μας δίνουν τη δυνατότητα, την άνεση και την ευελιξία να παράγουμε τα προϊόντα μας με ασφάλεια, αλλά και με τον παραδοσιακό ιδιαίτερο τρόπο που απαιτείται. Χάρη στην συλλογική προσπάθεια των εργαζομένων και την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε επιτυγχάνουμε σταθερά την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.

Η αποτελεσματική οργάνωση της παραγωγής και των διανομών, μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε άμεσα και υπεύθυνα σε κάθε παραγγελία και να ικανοποιούμε και την πιο υψηλή απαίτηση.

Με σεβασμό στον καταναλωτή, στην κοινωνία, στην παράδοση και στις αξίες του τόπου μας, παράγουμε προϊόντα αγνά, ποιοτικά, συνδυάζοντας την φαντασία με τις καλύτερες πρώτες ύλες από τον τόπο μας. Και αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους βρισκόμαστε διαρκώς σε ανοδική και επιτυχής πορεία.
 
 
 
 
 
 
 
 
Σκοπός μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να δημιουργούμε γευστικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και μοναδικής γεύσης, τα οποία θα βρίσκονται καθημερινά στο τραπέζι σας και θα ικανοποιούν γευστικά όλη την οικογένεια.

Εάν είστε λάτρης των αλλαντικών, τα αλλαντικά μας “Θεσσαλική Νταλιάνης”
αναμφισβήτητα θα σας συναρπάσουν.